Ale!

Valmis käynnistämään SPC-lattia ruskeassa tammipuun muotoilussa

Alkuperäinen hinta oli: $9.00.Nykyinen hinta on: $0.01.

Tuo SPC-lattia Sreelanceilla

  1. Kilpailukykyiset alhaiset hinnat kiinalaiselta valmistajalta.
  2. Hanki innovatiivisia lattianpäällystystuotteita.
Tuotetunnus (SKU): SR6009-4 SPC Osasto:

Kuvaus

Elastinen ylellinen vinyyli jäykkä ydin SPC lattiapäällysteiden valmistaja

Ready2Launch SR6009-4 ruskea tammi puukuvio ylellisille SPC-lattioille.

Tämä Ready2Launch-kuviointikokoelma tarjoaa luonnollisen tammen jyvän Resilient Luxury Vinyl SPC Flooring -lattialle. Design-kuvio on keskivärinen vaihtelu, jonka lisäominaisuutena on selkeä karkean tekstuurin ulkonäkö. Vinyylilattiamalli, joka soveltuu sisustukseen, joka haluaa luoda vintagea, luonnollista ja vankkaa tunnelmaa. Tämä puunjyväkuvio on saanut inspiraationsa tammipuun raa’asta luonnollisesta ulkonäöstä. Erityisesti ominaisuuksia elävä ja erottuva karkea maisema, jonka värivaihtoehto vaihtelee Bramble Brownista Tobacco Browniin. Luodaan klassinen puumuotoilu SPC-lattiapäällysteet, joka on sekä ajaton kaikenlaiseen sisustukseen. Osta tämä Tammi puukuvioinen kuvio design joustava ylellisyyttä vinyyli LVT, LVP, SPC lattia lisätäksesi tuotekokoelmiin nyt.

Värikuvion suunnittelun valinnat joustaville ylellisyysvinyyli LVP / LVT / SPC-lattioille

Tarjoamme Ready2Launch-kuviointimalleja, Made to Launch – värikokoelmia sekä täydellisiä räätälöityjä suunnittelukuvioita.

  1. Ready2Launch ovat värikuvioita, jotka ovat olleet niin suosittuja, että pidämme varastoja materiaaleissa ja ovat valmiita tuottamaan vain 500 neliömetriä MOQ (minimitilausmäärä). Tämä tarkoittaa, että kuhunkin kuljetussäiliöön voidaan asentaa enemmän värejä, jotta voidaan tarjota enemmän värimalleja pienimmällä varastomäärällä. Sopii lattianpäällystysyrityksille, jotka haluavat testata markkinoita ennen kuin päättävät tehdä irtotavarana ostoksia väreihin. Read2Launch-mallistojen toimitusaika voi olla vain 20 päivää asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeaa nopeutta tuotteen markkinoille saattamiseen.
  2. Made to Launch on värikuvio, joka on jo suunniteltu ja kehitetty ja joka on valmis massatuotantoon. Koska Made to Launch -mallistot vaativat edelleen tuotteen toimitusaikaa painotoimittajilta, niiden vakiomääräinen MOQ on 1 000 neliömetriä per väri. Toimitusaika on 35 päivää.
  3. Räätälöityjä malleja tarjotaan pyynnöstä, kun kuviomalli on täysin asiakkaiden yksinoikeus. Tätä palvelua tarjotaan tuotemerkeille tai yksityisille tuotemerkeille, jotka etsivät täydellistä yksinoikeutta ja premium-asemaa markkinoilla.
Klassiset puumallistot. Teolliset sementtikokoelmat. Vankat kivimallistot. Mattoa jäljittelevät mallistot.

Tutustu useampiin designkuviointikokoelmiin Sreelancen avulla.

Innovaatio seuraavan sukupolven joustavat jäykkäydinlattialankut!

Sreelance tekee yhteistyötä lattiapäällystealan klusterin asiantuntijoiden kanssa tuodakseen innovaatioita seuraavan sukupolven lattiapäällystetuotteisiin. Uusin innovaatiotuotteemme tarjoaa vinyylittömiä jäykkäydin SPC-lattiapinnoitteita, jotka on valmistettu polypropyleenipolymeereistä. Vinyylipohjaiset tuotteet, kuten ylelliset vinyylilaatat, ovat huolissaan myrkyllisyydestään, koska ne sisältävät kloridia ja niiden hiilidioksidipäästöt ovat korkeammat kuin muiden muovipolymeerien. Vinyylittömät PP-SPC-lattialankut ovat ratkaisu muovijätteen ja kiertotalouden kannalta parempaan tuotteeseen. Jos haluat viimeisimmät päivitykset vinyylivapaasta PP-SPC:stämme, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info (a t) sreelance.com.

Tuotteen tekniset tiedot

  • Kuvion väri: ruskea
  • Kuvion tyyli: Ruskea: Puujyväkuvio: Wood Grain Pattern Design
  • Asennusmenetelmä: Asentaminen: Loose Lay
  • Viistoreuna: Micro Bevel Edge
  • Ytimen paksuus: 5.5mm
  • Kulutuskerroksen paksuus: 0.7mm
  • Aluskatteen paksuus: 1,5 mm EVA/IXPE.
  • Pinnan ulottuvuus: 228mm x 1220mm
  • Hinta koskee vain näytteitä. Tarkkojen tarjousten saamiseksi ota yhteyttä meihin ja ilmoita alla olevat vaaditut tekniset tiedot:

Sreelance Material Technology

Tarjoamme tuoteratkaisun, jolla tuemme rakennusmateriaalien jakelijoita laajentamaan liiketoimintaansa joustavilla lattialuokilla. Parantamalla kauppaehtoja myynnin ja markkinoiden laajentamisen edistämiseksi. Keskustele kanssamme ja opi miten!

[/contact-form]


Tuotesovellukset

  1. Asuntoremontit Lattiapäällysteet
  2. Kaupalliset studiot
  3. Kellarin sisäkäyttö

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 122 × 20 × 0.5 cm (senttimetri)
Color

Pattern Design Style

Bevel Edge Type

Installation Method

Core Thickness

Wear Layer Thickness

Underlayment Thickness

Surface / Plank Size Dimension

Pattern Design Features

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmis käynnistämään SPC-lattia ruskeassa tammipuun muotoilussa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *