Lattianpäällysteiden trendi 2023: Viimeisimmät materiaalit, mallit ja värityylit

Lattianpäällysteiden trendi 2023: Viimeisimmät materiaalit, mallit ja värityylit

Koristelulattiapäällysteiden alalla markkinoiden ideologia on aina ollut väylä, jonka kautta on etsitty ajattomia lattianpäällysteiden sisustuksia, jotka vastaavat kuluttajien tarpeita. Kuluttajat haluavat, että sisustus kestää vuosia laadukkaasti ja tyylikkäästi, eivätkä he halua joutua vaihtamaan tai vaihtamaan lattiapäällysteitä joka kausi. Koska uudet ideat ja liikkeet tyylissä ja valinnoissa ovat kuitenkin dynaamisia, lattiapäällystemerkkien ja -jakelijoiden on ymmärrettävä uusimmat trendit, jotka ovat merkityksellisiä ja liittyvät läheisesti heidän markkinoihinsa.

UUTISET

Top Flooring Trend 2023 Yhdysvalloissa

Kolmen viime vuoden aikana koetut valtavat haasteet ovat vaikuttaneet kielteisesti markkinanäkymiin, sillä sisustus- ja muutostyöt ovat hidastuneet merkittävästi. Tämän seurauksena markkinasuuntaus on nyt jossain määrin hyvin erilainen kuin aiempina vuosina, ja ennusteet markkinoiden liikkeistä ovat olleet hitaita. Monet tuotemerkit ovat lykänneet uusien tuotemallistojensa lanseeraustaikatauluja odottaessaan markkinaolosuhteiden elpymistä.

Vuonna 2023 voimme iloksemme todeta, että ihmiskunta on siirtynyt pandemian jälkeiseen aikaan. Vaikka taloudellisia haasteita on edelleen odotettavissa, markkinoille on alkanut tulla uusia hankkeita ja uusia mallistoja.

Tutustutaan uusimpiin lattianpäällystystrendeihin yksi kerrallaan ja tutustutaan uusimpiin materiaaleihin, suunnitteluun ja väreihin, jotka ovat vallitsevia vuonna 2023!

Koristelattia-innovaatiot materiaalista komposiittiin ja prosessista prosessiin

Lattianpäällysteiden toiminnallisuus

Yksi pandemian jälkeinen ajattelutavan muutos on lattianpäällysteisiin rakennettujen toimintojen vaatimus. Olipa kyse sitten paremmasta terveydestä ja turvallisuudesta tai mukavuuseduista, pandemian jälkeisenä aikana kuluttajat kiinnittävät remontoinnissa enemmän huomiota lattiapintoihin, joilla on antibakteerisia ja antimikrobisia ominaisuuksia.

Antibakteerisia ja antimikrobisia ominaisuuksia omaavissa sisustuslattioissa on pinnoitteen päällä pinnoitettu kerros. Pinta parantaa antibakteerista tai antimikrobista kasvua. Tämä on erityisen tärkeää, jos perheessä on nuoria jäseniä, ja tämä toiminto voi tarjota heille lisäsuojaa.

Kestävät materiaalit

Koska sekä tuotemerkit, kuluttajat että muut järjestöt ovat yhä tietoisempia ympäristön kestävyydestä, nykyään on trendinä etsiä kestävämpiä materiaaleja sisustuslattioissa. Erityisesti joustavissa ylellisissä vinyylilattioissa tuotemerkit ja kuluttajat ovat valinneet PVC:n korvaamisen vaihtoehtoisilla materiaaleilla, mikä tekee siitä PVC-vapaan vinyylilattian (vaikka siinä ei ole vinyyliä) tai niin sanotun PVC-vapaan jäykkäydinhybridilattian. Näin ollen koristelattiapäällysteet, jotka tarjoavat tällaisia vaihtoehtoja, ovat markkinajohtajia ja rakentavat tuotemerkin imagoa, joka edistää ympäristöystävällisyyttä ja ympäristön kestävyyttä.

Suuret tuotemerkit, kuten Shaw Contract, ovat jo lanseeranneet ReWorx-hybridimattomallistonsa, joka on 100-prosenttinen PET-mattolaatta, jossa on 30 prosenttia kierrätettyä materiaalia. Tämä viimeisin kehitys kestävän materiaalin alalla on johtanut siihen, että Shaw on saanut vuoden 2023 Edison Award -finalistin palkinnon.

Tällä hetkellä Sreelance Material Technology Kiinassa keskittyy myös PVC-vapaiden polypropeenista (PP) valmistettujen jäykkäytimisten elastisten lattiapäällysteiden kehittämiseen. Tämä on viimeisin kehitysaskel seuraavan sukupolven elastisten jäykkäydin SPC-lattiapäällysteiden alalla. PP-pohjaiset SPC-laatat ovat joustavuudeltaan, kovuudeltaan ja kulutuskestävyydeltään parempia. Ihanteellinen tuotemerkkien ja jakelijoiden käyttöönotettavaksi omilla markkinoillaan.

Lattiapäällysteiden ympäristösuuntaus 2023
Puolijäykkä LVT lattianpäällystykseen Trend 2023

On The Go Edulliset lattianpäällysteet

Pandemian vuodet ovat johtaneet merkittävään muutokseen elämisessä. Uusi elämäntapa on kehittynyt ja keskittyy joustavaan elämäntapaan ja kokemusten tutkimiseen. Etätyöstä on tullut yleinen tapa työskennellä, ja koko talon remonttien kysyntä on hidastunut. Sen sijaan vuokra- ja monikerrostaloasuntojen remonttityöt kasvavat nyt nopeasti. Kuluttajaryhmä, joka pyrkii nopeisiin innovaatioihin, joissa on tyyliä ja vastinetta rahalle.

Tänä vuonna Mohawk on lanseerannut UltimateFlex LVT -mallistonsa aloittaakseen tämän markkinasuuntauksen. UltimateFlex LVT: n ominaisuudet ovat 2,0 mm:n paksuus, 6 milin kulutuskerros ja vahvistettu lasikuitukerros, jotka parantavat suorituskykyä laajenemista ja supistumista vastaan. Tämä kokoelma on hintatason tuote, jossa on liima-asennus, joka sopii hyvin pienen budjetin remonttiin, joka halusi myös kunnollisen ulkoasun sisustustyyliin.

Raakatekstiililattiat

Vinyylilattiat, joissa on betoni- ja sementtirakeisia kuvioita, ovat parhaita kaupallisesti käytettyjä lattiamateriaaleja, etenkin kun niissä on erilainen raaka rakenne ja käsittelemättömät vaikutukset. Koska markkinat ovat jo täynnä valtavia mallistoja tammen puukuvioisia malleja, betoni- ja sementtikuvioinen ulkonäkö tarjoaa harvinaisen ja ainutlaatuisen tyylimakua. Haastava, rohkea ja ekstrovertti valinta erottua.

Lattianpäällysteiden väritrendit vuodelle 2023

Tänä vuonna sisustuslattioiden värisuuntaus alkoi siirtymällä ruskeasta harmaaseen, beigeen ja valkoiseen. Trendi suosii myös maanläheisiä sävyjä, joissa vaaleanruskea ja oranssinruskea ovat vallalla. Nämä värit ilmaisevat estetiikkaa neutraalin pehmeällä tuntumalla lämpimän mukavuuden vuoksi.

Sreelance tarjoaa laajan valikoiman puunvärisiä kuoseja joustaviin lattioihin ja laminaattilattioihin. Väri voidaan räätälöidä tukemaan tuotemerkkejä ja yksityisiä tuotemerkkejä, jotta ne voivat rakentaa erinomaisen tuotevalikoiman kokoelmiinsa.

Jos haluat löytää lisää jännittäviä artikkeleita, voit vapaasti mennä tietämyksemme blogisivulle.

Väri lattianpäällysteille Trend 2023

Jos haluat neuvotella kanssamme siitä, miten rakentaa tuotekokoelmasi koristelattiapäällysteiden alalla tai haluat lisätietoja lattiatuotteiden hankinnan eduista suoraan Kiinasta, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen YHTEYSTIEDOT tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)sreelance.com.

Hankintakumppanisi kaikkialla maailmassa

Sreelance Material Technology

author avatar
Ethan Lee